100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor 163 PK
Bouwjaar 03.2000 - 04.2004

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor

De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Last van piepen?

De toekomst heeft elektrisch remmen in petto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170)

Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf. Er komt remvloeistof door de leiding wanneer het rempedaal wordt ingedrukt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.