100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor 192 PK
Bouwjaar 10.1996 - 03.2000

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Last van piepen?

Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170)

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij het maken van de remschijven staat veiligheid op nummer één. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Grotere diameters schijven zie je vaak bij snellere auto/’s.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.