100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor 193 PK
Bouwjaar 09.1996 - 03.2000

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor

Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170)

Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Tijdens het remmen ontstaat wrijving en hier komt veel kracht bij vrij. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Last van piepen?

Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de schijven in de EU geproduceerd zijn, is kwaliteit gegarandeerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.