100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor 197 PK
Bouwjaar 03.2000 - 04.2004

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor

Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170). Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

BrakeMax houdt de kosten laag. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWMGOLDSMOBILEJAGUAR. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Last van piepen?

U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.