100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 320 218 PK
Bouwjaar 03.2000 - 04.2004

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 320

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170) 320

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170). Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een piepend geluid hoor je als het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOMGSUBARUPONTIACCADILLAC.

Last van piepen?

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.