100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350 272 PK
Bouwjaar 06.2004 - 02.2011

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Last van piepen?

De casting wordt bewerkt wanneer deze is uitgehard. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na het gietproces moet de casting uitwerken.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de remmen veel worden gebruikt en oververhit raken, ontstaat “fading”. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R171)

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Kapotte remmen kunnen meer oorzaken hebben dan alleen het onderhoud. U moet de juiste remmen hebben, wil u een goede auto rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.