100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R172) 55 AMG 422 PK
Bouwjaar 01.2012 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R172) 55 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R172) 55 AMG

Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SLK (R172) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAMAZDASMARTPEUGEOTIVECO. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering.

Last van piepen?

Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op de vooras hebben moderne voertuigen altijd remschijven. De diameter van de remschijf moet ook gelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.