100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2 571 PK
Bouwjaar 03.2010 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADABUICKKIAIVECO. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2

We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. Wanneer er scheuren in de remschijf zitten, is dat ook een APK-afkeur. Elke MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) heeft een eigen VIN-nummer. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, PayPal, iDeal en overboeking Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.