100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2 GT 592 PK
Bouwjaar 06.2013 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2 GT

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2 GT

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een rotor (schijfrem) is een remsysteem dat samenwerkt met remblokken. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na het gietproces moet de casting uitwerken.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. In de achterste remschijf kunnen ook remtrommels zitten. De APK let ook op verroesting. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Last van piepen?

Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.