100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2 571 PK
Bouwjaar 06.2011 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSEATCHEVROLETPEUGEOT. Remschijven bestellen voor een voertuig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Bosch, Lucas, TRW en ATE

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197)

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Je kunt bij ons betalen via AfterPay De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Kapotte remmen kunnen meer oorzaken hebben dan alleen het onderhoud.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.