100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2 GT 592 PK
Bouwjaar 06.2013 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2 GT

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2 GT

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197)

De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Last van piepen?

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKLINCOLNOPELSUBARU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.