Remschijven MITSUBISHI

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen MITSUBISHI

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden

Roest op de remschijven

Een piepend geluid hoor je als het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillen tussen remschijven

Waar de remblokken zich vastbijten in de remschijf, treedt de remklauw in werking wanneer u remt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Bekijk ook alle mitsubishi remschijven op RemOnderdelen.nl