Remschijven MITSUBISHI GALANT I Station Wagon (A12_V)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op.

Remschijven voor uw MITSUBISHI GALANT I Station Wagon (A12_V)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen die de openbare weg op gaan, hebben altijd aparte remmen. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Last van trillingen?

Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. Kromme remdelen veroorzaken trillingen in het stuur of rempedaal. Bij AutoOnderdelenExpert koopt u uw remschijven altijd met wel 60% korting ten opzichte van de adviesprijs. Daarbij bent u ervan verzekerd dat ze op uw auto assen. Onze remschijven zijn gemaakt in de EU. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd.