Remschijven MITSUBISHI GALANT Sedan

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Roest op de remschijven

In de achterste remschijf kunnen ook remtrommels zitten. Wanneer er op de achteras ook remschijven zitten, zitten daar ook remblokken op. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Zimmermann, Lucas, Bosch, Jurid, Brembo, Pagid, ATE, ABS, Bendix, TRW en Rofren Ook aan trillingen of duidelijke beschadigingen zoals groeven.

Remonderdelen MITSUBISHI GALANT Sedan

Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillen tussen remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bekijk ook alle mitsubishi galant sedan remschijven op RemOnderdelen.nl