Remschijven MITSUBISHI GALANT Sedan (DJ_, ED_, EF_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd.

Last van trillingen?

Elke MITSUBISHI GALANT Sedan (DJ_, ED_, EF_) heeft een eigen VIN-nummer. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. De minimale dikte moet worden gewaarborgd. U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI.

Remschijven voor uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd.