Remschijven MITSUBISHI GRANDIS (NA_W)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI GRANDIS (NA_W) komen. Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer.

Remschijven voor uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Last van trillingen?

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNLDVDAIHATSUCADILLAC. Wanneer er scheuren in de remschijf zitten, is dat ook een APK-afkeur. De minimale dikte moet worden gewaarborgd.