Remschijven MITSUBISHI i

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2011 tot heden
49
67
Hatchback
07-2009 tot heden
47
64
Hatchback
07-2009 tot heden
35
48
Hatchback

Roest op de remschijven

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI i dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij bieden 3 verschillende gradaties in kwaliteit aan voor uw auto. Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remonderdelen MITSUBISHI

Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Verschillen tussen remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bekijk ook alle mitsubishi i remschijven op RemOnderdelen.nl