Remschijven MITSUBISHI i (HA_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2011 tot heden
49
67
Hatchback
07-2009 tot heden
47
64
Hatchback
07-2009 tot heden
35
48
Hatchback

Verschillen tussen remschijven

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI i (HA_) komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. De remdelen kunnen gaan vervormen. Dan gaat de auto trillen bij het remmen.

Last van trillingen?

Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOPONTIACCITROENAUDI. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop.

Remschijven voor uw MITSUBISHI

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.