WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MITSUBISHI L 200 / TRITON Open laadbak/ Chassis (KA_T, KB_T)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPHYUNDAIVW VOLKSWAGENFIATVAUXHALL.

Remschijven voor uw MITSUBISHI L 200 / TRITON Open laadbak/ Chassis (KA_T, KB_T)

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk!

Verschillen tussen remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ultramoderne auto/’s hebben nu al vaak een elektrische handrem.