Remschijven MITSUBISHI L 200 / TRITON Open laadbak/ Chassis

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Roest op de remschijven

De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI L 200 / TRITON Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remonderdelen MITSUBISHI

Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Verschillen tussen remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.