WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MITSUBISHI L 400 Bus (PD_W, PC_W, PA_V, PB_V, PA_W)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Als de schijven in de EU geproduceerd zijn, is kwaliteit gegarandeerd. Het abs-systeem gaat ook in werking wanneer u op een glad wegdek rijdt. Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remschijven voor uw MITSUBISHI L 400 Bus (PD_W, PC_W, PA_V, PB_V, PA_W)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERPLYMOUTHSMARTBUICKDACIA. De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillen tussen remschijven

U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor.