WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2000 tot heden
73
99
Terreinwagen gesloten
09-2001 tot heden
85
115
Terreinwagen gesloten
04-2000 tot heden
118
160
Terreinwagen gesloten
04-2000 tot heden
121
165
Terreinwagen gesloten
04-2000 tot heden
149
203
Terreinwagen gesloten

Verschillen tussen remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIFORDMERCEDES-BENZHONDACHEVROLET. Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk! Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschijven voor uw MITSUBISHI

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Een piepend geluid hoor je als het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Last van trillingen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.