Remschijven MITSUBISHI PAJERO III

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2000 tot heden
73
99
Terreinwagen gesloten
09-2001 tot heden
85
115
Terreinwagen gesloten
04-2000 tot heden
118
160
Terreinwagen gesloten
04-2000 tot heden
121
165
Terreinwagen gesloten
04-2000 tot heden
149
203
Terreinwagen gesloten

Roest op de remschijven

U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Remonderdelen MITSUBISHI PAJERO III

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden.

Verschillen tussen remschijven

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken.

Bekijk ook alle mitsubishi pajero iii remschijven op RemOnderdelen.nl