brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W) 3.2 Di-D 160PK
Bouwjaar 04-2000 - heden

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W) 3.2 Di-D

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Verschillen tussen remschijven

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Jurid, TRW, Brembo, Zimmermann, Bosch, Lucas, Bendix en ABS De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDSMARTDAIMLERMAZDAAUDI. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W) 3.2 Di-D

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De diameter van de remschijf moet ook gelijk zijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Last van trillingen?

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. Wanneer er diepe groeven zichtbaar zijn in de remschijf, betekent dit vaak dat de minimale dikte bereikt is. Dit komt niet door de APK. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.