Remschijven NISSAN

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillen tussen remschijven

Wanneer er diepe groeven zichtbaar zijn in de remschijf, betekent dit vaak dat de minimale dikte bereikt is. Dit komt niet door de APK. Er komt remvloeistof door de leiding wanneer het rempedaal wordt ingedrukt. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Roest op de remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje.

Remonderdelen auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Het remsysteem bestaat uit meerdere onderdelen. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Bekijk ook alle nissan remschijven op RemOnderdelen.nl