100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY IV Sedan 1.6 102 PK
Bouwjaar 04.2000 - 09.2003

Remschijven NISSAN SUNNY IV Sedan (N16) 1.6

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Goedkope remschijven NISSAN SUNNY IV Sedan (N16) 1.6

Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN SUNNY IV Sedan (N16), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw NISSAN

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.