WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven OPEL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Verschillen tussen remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHSMARTBEDFORDDODGE. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen.

Last van trillingen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remschijven voor uw auto

Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd.