Remschijven OPEL AMPERA-E (F17)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Kies uw OPEL AMPERA-E (F17) uitvoering

Last van trillingen?

Bij het maken van de remschijven staat veiligheid op nummer één. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ultramoderne auto/’s hebben nu al vaak een elektrische handrem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL AMPERA-E (F17). Kromme remdelen veroorzaken trillingen in het stuur of rempedaal.

Remschijven voor uw OPEL

Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Op de vooras hebben moderne voertuigen altijd remschijven. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Verschillen tussen remschijven

Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest.