Remschijven OPEL AMPERA

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kies uw OPEL AMPERA uitvoering

Verschillen tussen remschijven

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Als de schijven in de EU geproduceerd zijn, is kwaliteit gegarandeerd.

Remonderdelen OPEL AMPERA

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Roest op de remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben.