Remschijven OPEL ASCONA B (81_, 86_, 87_, 88_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL ASCONA B (81_, 86_, 87_, 88_). Na een aantal keren geremd te hebben, is het remoppervlakte weer roestvrij. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillen tussen remschijven

Garages monteren vaak remschijven en -blokken. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Na het gietproces moet de casting uitwerken. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Remschijven voor uw auto

Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop.