Remschijven OPEL ASCONA C (J82)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1981 tot heden
55
75
Sedan
09-1986 tot heden
60
82
Sedan
09-1987 tot heden
62
84
Sedan

Remschijven voor uw OPEL ASCONA C (J82)

Wanneer er diepe groeven zichtbaar zijn in de remschijf, betekent dit vaak dat de minimale dikte bereikt is. Dit komt niet door de APK. Bij AutoOnderdelenExpert koopt u uw remschijven altijd met wel 60% korting ten opzichte van de adviesprijs. Daarbij bent u ervan verzekerd dat ze op uw auto assen. Onze remschijven zijn gemaakt in de EU. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. De toekomst heeft elektrisch remmen in petto.

Verschillen tussen remschijven

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Na remonderhoud moet de computer vaak worden gereset.

Last van trillingen?

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, overboeking en Creditcard Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLADANISSANFIATIVECO. Door op tijd de remblokken te vervangen, valt slijtage van de remschijf te voorkomen.