Remschijven OPEL ASTRA CLASSIC Stationwagen

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-2006 tot heden
85
116
Stationwagen
01-2012 tot heden
103
140
Stationwagen

Remonderdelen OPEL ASTRA CLASSIC Stationwagen

De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Verschillen tussen remschijven

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Waar de remblokken zich vastbijten in de remschijf, treedt de remklauw in werking wanneer u remt. Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem.

Roest op de remschijven

Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben. Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt.

Bekijk ook alle opel astra classic stationwagen remschijven op RemOnderdelen.nl