Remschijven OPEL ASTRA CLASSIC Stationwagen (A04)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

Op de vooras hebben moderne voertuigen altijd remschijven. Door op tijd de remblokken te vervangen, valt slijtage van de remschijf te voorkomen. De remschijven van BrakeMax brengen tot wel 30% meer remvermogen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de OPEL ASTRA CLASSIC Stationwagen (A04) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillen tussen remschijven

Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGJAGUARSEAT.

Remschijven voor uw OPEL

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als de remmen veel worden gebruikt en oververhit raken, ontstaat “fading”. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.