Remschijven OPEL ASTRA F (T92)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1991 tot heden
55
75
Sedan
09-1992 tot heden
60
82
Sedan
09-1995 tot heden
55
75
Sedan
03-1992 tot heden
85
115
Sedan

Last van trillingen?

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Er zijn veel gemotiveerde remfabrikanten, hier noemen we er een paar.

Remschijven voor uw OPEL ASTRA F (T92)

Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Verschillen tussen remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGLINCOLNSEATDAFSUZUKI.