Remschijven OPEL ASTRA G Cabriolet (T98)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben. APK test onder andere de werking van de remmen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschijven voor uw OPEL ASTRA G Cabriolet (T98)

Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULOTUSHYUNDAI.

Last van trillingen?

Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken.