Remschijven OPEL ASTRA G CLASSIC (T98)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2006 tot heden
76
103
Hatchback

Remschijven voor uw OPEL ASTRA G CLASSIC (T98)

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven

Verschillen tussen remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Last van trillingen?

Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.