Remschijven OPEL ASTRA G Coupé (T98)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Remschijven voor uw OPEL ASTRA G Coupé (T98)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Kromme remdelen veroorzaken trillingen in het stuur of rempedaal. Remmen is de auto stoppen, of tot stilstand dwingen. Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen.

Verschillen tussen remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.