Remschijven OPEL ASTRA H Sedan

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2007 tot heden
66
90
Sedan
02-2007 tot heden
85
116
Sedan
02-2007 tot heden
77
105
Sedan
02-2007 tot heden
103
140
Sedan

Remonderdelen OPEL ASTRA H Sedan

Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden.

Roest op de remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Verschillen tussen remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken. Na een aantal keren geremd te hebben, is het remoppervlakte weer roestvrij. Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten.

Bekijk ook alle opel astra h sedan remschijven op RemOnderdelen.nl