Remschijven OPEL ASTRA J Sedan

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2012 tot heden
74
101
Sedan
01-2014 tot heden
64
87
Sedan
07-2014 tot heden
103
140
Sedan
06-2012 tot heden
85
116
Sedan

Verschillen tussen remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL ASTRA J Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Last van trillingen?

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUPORSCHETOYOTA. Waar de remblokken zich vastbijten in de remschijf, treedt de remklauw in werking wanneer u remt. Op de vooras hebben moderne voertuigen altijd remschijven. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering.

Remschijven voor uw OPEL

De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.