Remschijven OPEL ASTRA J Sedan

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2012 tot heden
74
101
Sedan
01-2014 tot heden
64
87
Sedan
07-2014 tot heden
103
140
Sedan
06-2012 tot heden
85
116
Sedan

Roest op de remschijven

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf.

Verschillen tussen remschijven

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Remonderdelen OPEL ASTRA J Sedan

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Bekijk ook alle opel astra j sedan remschijven op RemOnderdelen.nl