Remschijven OPEL ASTRA J Sports Tourer (P10)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ASTRA J Sports Tourer (P10) komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het abs-systeem gaat ook in werking wanneer u op een glad wegdek rijdt. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven.

Last van trillingen?

Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Deze kwaliteiten bieden wij aan: originele (ABS), premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).

Remschijven voor uw OPEL

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef. Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan normaal gesproken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.