Remschijven OPEL ASTRA K Sports Tourer (B16)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. De minimale dikte moet worden gewaarborgd. Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ASTRA K Sports Tourer (B16) komen.

Remschijven voor uw OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATMERCEDES-BENZLINCOLNISUZUDODGE. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschillen tussen remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het remsysteem bestaat uit meerdere onderdelen. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering.