Remschijven OPEL COMBO Bestelwagen/Bus (X19)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2018 tot heden
56
76
Bestelwagen/Bus
08-2018 tot heden
75
102
Bestelwagen/Bus
08-2018 tot heden
96
131
Bestelwagen/Bus
06-2018 tot heden
55
75
Bestelwagen/Bus
06-2018 tot heden
73
99
Bestelwagen/Bus

Remschijven voor uw OPEL COMBO Bestelwagen/Bus (X19)

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een remschijf mag nooit vibreren. De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef. Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef.

Last van trillingen?

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Verschillen tussen remschijven

Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven.