Remschijven OPEL COMBO Combi / Tour (X12)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voor uw OPEL COMBO Combi / Tour (X12)

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De remschijven van BrakeMax brengen tot wel 30% meer remvermogen.

Verschillen tussen remschijven

Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERIVECOPEUGEOTBMWLOTUSSAAB. Door op tijd de remblokken te vervangen, valt slijtage van de remschijf te voorkomen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Last van trillingen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.