Remschijven OPEL CORSA B Bestelwagen (S93)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Last van trillingen?

Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Wanneer er op de achteras ook remschijven zitten, zitten daar ook remblokken op. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Elke OPEL CORSA B Bestelwagen (S93) heeft een eigen VIN-nummer. Een piepend geluid hoor je als het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt.

Remschijven voor uw OPEL

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.