Remschijven OPEL CORSA C Bestelwagen (X01)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voor uw OPEL CORSA C Bestelwagen (X01)

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf.

Verschillen tussen remschijven

Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Bij de APK worden ook de remschijven getest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Last van trillingen?

Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer en legeringen worden gegoten. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Een verminderde stop-afstand kan zorgen voor een groter risico op een ongeluk.