Remschijven OPEL CORSA E Van (X15)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2015 tot heden
51
69
Bestelwagen
01-2015 tot heden
55
75
Bestelwagen
09-2014 tot heden
70
95
Bestelwagen
09-2014 tot heden
66
90
Bestelwagen
09-2014 tot heden
55
75
Bestelwagen

Verschillen tussen remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAMITSUBISHIPLYMOUTHSKODALANCIA. APK test onder andere de werking van de remmen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Last van trillingen?

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL CORSA E Van (X15).

Remschijven voor uw OPEL

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden. Bepaalde fabrikanten (zoals BREMBO) hebben hun eigen gieterijen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Kapotte remmen kunnen meer oorzaken hebben dan alleen het onderhoud.