Remschijven OPEL FRONTERA B (U99)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1998 tot heden
85
116
Terreinwagen gesloten
09-2002 tot heden
88
120
Terreinwagen gesloten
10-1998 tot heden
100
136
Terreinwagen gesloten
10-1998 tot heden
151
205
Terreinwagen gesloten

Last van trillingen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDASSANGYONGDAIMLERFIATPONTIAC. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Verschillen tussen remschijven

Het abs-systeem gaat ook in werking wanneer u op een glad wegdek rijdt. Garages monteren vaak remschijven en -blokken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de OPEL FRONTERA B (U99) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschijven voor uw OPEL

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.