Remschijven OPEL FRONTERA B

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1998 tot heden
85
116
Terreinwagen gesloten
09-2002 tot heden
88
120
Terreinwagen gesloten
10-1998 tot heden
100
136
Terreinwagen gesloten
10-1998 tot heden
151
205
Terreinwagen gesloten

Verschillen tussen remschijven

In de achterste remschijf kunnen ook remtrommels zitten. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remonderdelen OPEL FRONTERA B

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Roest op de remschijven

Bij AutoOnderdelenExpert koopt u de remonderdelen voor groothandelprijzen. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje. Ook aan trillingen of duidelijke beschadigingen zoals groeven. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Remschijven produceren is een complex werk.

Bekijk ook alle opel frontera b remschijven op RemOnderdelen.nl