Remschijven OPEL GT Cabriolet (M07)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2007 tot heden
194
264
Cabriolet

Remschijven voor uw OPEL GT Cabriolet (M07)

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. APK test onder andere de werking van de remmen. Kromme remdelen veroorzaken trillingen in het stuur of rempedaal. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Verschillen tussen remschijven

Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATBEDFORDSUBARUDAIMLERMASERATI. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf.

Last van trillingen?

Kapotte remmen kunnen meer oorzaken hebben dan alleen het onderhoud. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bendix, Lucas, Bosch, Brembo, Rofren, ATE, Pagid, TRW, ABS en Zimmermann