Remschijven OPEL INSIGNIA A Country Tourer (G09)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voor uw OPEL INSIGNIA A Country Tourer (G09)

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Verschillen tussen remschijven

Hoger remvermogen komt door een grotere schijf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERVW VOLKSWAGENSAAB. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage.

Last van trillingen?

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.