Remschijven OPEL INSIGNIA B Country Tourer (Z18)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Verschillen tussen remschijven

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIVOLVOSUBARU. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest.

Remschijven voor uw OPEL INSIGNIA B Country Tourer (Z18)

Waar de remblokken zich vastbijten in de remschijf, treedt de remklauw in werking wanneer u remt. De remschijven van BrakeMax brengen tot wel 30% meer remvermogen. Er zijn veel gemotiveerde remfabrikanten, hier noemen we er een paar. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Last van trillingen?

Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Je kunt bij ons betalen via overboeking en AfterPay