Remschijven OPEL KADETT C

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1974 tot heden
29
40
Sedan
08-1973 tot heden
38
52
Sedan
08-1973 tot heden
40
55
Sedan
08-1973 tot heden
44
60
Sedan
09-1976 tot heden
55
75
Sedan

Remschijven voor uw OPEL KADETT C

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef.

Verschillen tussen remschijven

Er zijn veel gemotiveerde remfabrikanten, hier noemen we er een paar. Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit.

Last van trillingen?

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop.