Remschijven OPEL KADETT C

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1974 tot heden
29
40
Sedan
08-1973 tot heden
38
52
Sedan
08-1973 tot heden
40
55
Sedan
08-1973 tot heden
44
60
Sedan
09-1976 tot heden
55
75
Sedan

Roest op de remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL KADETT C past.

Remonderdelen OPEL

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Verschillen tussen remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, ATE, Textar, Pagid, Jurid, Brembo, Bendix, ABS, TRW, Rofren, Bosch en Lucas Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Bekijk ook alle opel kadett c remschijven op RemOnderdelen.nl