Remschijven OPEL KADETT C AERO

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1976 tot heden
44
60
Cabriolet

Last van trillingen?

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL KADETT C AERO past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSRENAULTSUBARUJEEP.

Verschillen tussen remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Remschijven voor uw OPEL

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje.