Remschijven OPEL KADETT D (31_-34_, 41_-44_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL KADETT D (31_-34_, 41_-44_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten.

Verschillen tussen remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Wij bieden 3 verschillende gradaties in kwaliteit aan voor uw auto.

Remschijven voor uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLSEATJEEPCADILLACSSANGYONG.