Remschijven OPEL KADETT E Cabriolet (T85)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAFORDVOLVOVW VOLKSWAGENIVECO. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remschijven voor uw OPEL KADETT E Cabriolet (T85)

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillen tussen remschijven

Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan normaal gesproken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.