Remschijven OPEL MANTA A (58_, 59_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven voor uw OPEL MANTA A (58_, 59_)

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Last van trillingen?

Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk! Als de schijven in de EU geproduceerd zijn, is kwaliteit gegarandeerd. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Verschillen tussen remschijven

De toekomst heeft elektrisch remmen in petto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Deze kwaliteiten bieden wij aan: originele (ABS), premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto.